GRAĐEVNA BRAVARIJA I KONSTRUKCIJE

Tvrtka TehnoGugy d.o.o. tokom višegodišnjeg djelovanja specijalizirala se upravo za izvođenje građevne bravarije i metalnih konstrukcija.Dvorišne i balkonske ograde, nadstrešnice, klizna ili zaokretna dvorišna i ulazna vrata samo su dio našeg asortimana usluga, a možemo ih izvesti u bezbroj varijanti ovisno o željama klijenta – samo mašta je granica…

Uz to, izrađujemo raznu metalnu galanteriju – poput skladišnih regala ili metalnog namještaja.

Posebno smo angažirani u uzgradnji industrijskih hala, gdje izvodimo kompletne objekte, od noseće konstrukcije, oplate i krovišta do unutarnjeg opremanja sa galerijama i stepeništima.

Proizvodnja se odvija u vlastitom kvalitetno opremljenom prostoru od preko 350 m2. Dokazano iskustvo, kvaliteta te izričito poštivanje ugovorenih rokova izvedbe najrazličitijih tipova crne bravarije i čeličnih konstrukcija doprinjeli su da danas poduzeće ima stalne poslovne partnere te zavidan broj referentnih poslova širom Hrvatske. Zaposleno je 6 kvalificiranih djelatnika za poslove crne bravarije i čeličnih konstrukcija, a prema potrebi i obujmu ugovorenih poslova zapošljavamo određeni broj ljudi na ugovor.
Dugogodišnji korektan poslovni odnos, kako prema dobavljačima, tako i prema našim klijentima pokazatelj su konstantne kvalitete i razvoja poslovanja.

TEHNO-GUGY d.o.o. za trgovinu i proizvodnju
Gorenska 36, 10255 Stupnik
Društvo je upisano u registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod MBS: 080286846
Temeljni kapital iznosi 19.400,00 kuna uplaćen u cijelosti
Direktor: Zoran Gugić, zastupa društvo pojedinačno i samostalno

MBS: 080286846
OIB: 94140227905
Žiro račun:

TehnoGugy. Prava riješenja za vas.

Dvorišne i balkonske ograde, nadstrešnice, klizna ili zaokretna dvorišna i ulazna vrata samo su dio našeg asortimana i usluga.

Kvaliteta

27 godina kvalitete u izradi konstrukcija i građevne bravarije

Kvaliteta

Garantiramo vrhunsku kvalitetu naših proizvoda kao rezultat dugogodišnjeg radnog iskustva na različitim bravarskim poslovima (bravarski radovi).

Intuitivan dizajn

Od ideje do gotovog proizvoda. Obratite nam se s povjerenjem.

Imamo znanje i iskustvo

Izrada metalnih konstrukcija (ograda, vrata, stepeništa, reklama, prozora, nadstrešnica, hala…) od ideje do gotovog proizvoda.

Garancija

Proizvodnja i montaža čeličnih konstrukcija raznih namjena

Garancija kvalitete

Kroz više od 27 godina uspješnog poslovanja stekli smo velik broj zadovoljnih kupaca koji su nam ukazali povjerenje za izradu bravarskih konstrukcija.